Mini Penne met pesto en Tasty Tom tomaatjes

Ingrediƫnten

  • 185 gram Grand’Italia Pesto alla Genovese
  • 350 gram Grand’Italia Mi­ni Pen­ne Tradizionali
  • 150 gram Tasty Tom trostomaten
  • 150 gram Tasty Tom Gold trostomaten
  • 4 eetlepels pijnboompitten, geroosterd
  • extra vergine olijfolie
  • Parmezaanse kaas, geraspt
  • handje basilicum, gescheurd

Deel dit recept

Print dit recept

Bereiden

  1. Breng het water voor de pasta aan de kook.
  2. Rooster de pijnboompitjes in een koekenpan.
  3. Kook de Mini Penne volgens de aanwijzing op de verpakking en snijd in de tussentijd de Tasty Tom (Gold) tomaatjes.
  4. Meng de Mini Penne met de pesto en een scheutje olijfolie in een kom en voeg de tomaatjes toe.
  5. Strooi de geroosterde pijnboompitjes en geraspte Parmezaanse kaas erover.
  6. Garneer met verse basilicum.