Pittige tomaten omelet

Als snack tussendoor, in de pasta of geroosterd met olie en knoflook: de tomaat is al jaren favoriet bij groot en klein. Laat je inspireren!

Ingrediƫnten

  • 150 gram ham blokjes
  • 6 eieren
  • 3 bosuitjes 
  • ½ rode peper, fijn gesneden
  • 100 gram geraspte kaas
  • 5 Tasty Tom tomaten
  • Zout en peper

Deel dit recept

Print dit recept

Bereiden

  1. Snij de tomaten in vieren en de bosuitjes in ringen.
  2. Kluts de eieren met de rode peper, zout en peper.
  3. Giet het eieren mengsel in een koekenpan met een klontje boter.
  4. Verdeel de ham, tomaten, bosuitjes en geraspte kaas over de omelet en bak deze op middelhoog vuur gaar.
  5. Lekker met dikke sneden boerenbrood.

Tomaten worden gekweekt door Fresh Valley van den Brand BV uit Maasbree

Lees meer