Groente omeletjes
Met deze omeletjes kun je eindeloos variëren in groenten. Gebruik bijvoorbeeld verse groenten zoals courgette, paprika of prei. De groente muffins zijn bovendien glutenvrij! Een échte gezonde traktatie om te serveren bij de paasbrunch.

Komkommer sandwiches
Frisse sandwiches mogen natuurlijk niet ontbreken tijdens een paasbrunch. Een échte klassieker met frisse groenten van eigen bodem. Maak deze komkommer sandwiches binnen een handomdraai klaar met komkommer, roomkaas, rucola, cheddarkaas en pijnboompitten.

Tiramisu van rabarber
Met deze tiramisu van rabarber wordt er ook gedacht aan zoetigheid op de paastafel. Rabarber is tijdens Pasen volop in het seizoen en een perfecte toevoeging in het klassieke tiramisu recept. Een frisse, groenterijke variant die eenvoudig te maken is.

Aardbeien crumble
Deze aardbeien crumble wordt vaak gegeten als nagerecht met een bolletje roomijs, maar dit zoet gerechtje doet ook erg goed voor bij de brunch. Deze crumble zit boordevol fruit, zoals aardbeien en bessen. Andere fruitsoorten zoals rode bessen of rabarber zijn ook erg geschikt om te gebruiken. Deze zoete crumble mag zeker niet ontbreken!

Romige aspergesoep
Een paasbrunch is niet compleet zonder het witte goud van eigen bodem! Deze klassieke romige aspergesoep is perfect als voorgerecht bij de paasbrunch. Geef er een extra twist aan door gerookte zalmsnippers eraan toe te voegen.

Gevulde tomaatjes
Wanneer je aan gevulde tomaatjes denkt, denk je misschien aan gevulde tomaatjes met roomkaas. Maar met zelfgemaakte zalmmouse zijn ze ook erg lekker! Gebruik hiervoor verse tros- of cocktailtomaten. De kapjes van de tomaatjes kunnen in de zalmmouse verwerkt worden, zo hoef je ze niet weg te gooien.

Salade met asperges en ei voor op brood
Met eiersalade kun je eindeloos variëren. Wat dacht je van een frisse salade met ei, asperges, bieslook en kerrie. Een heerlijke smaakcombinatie, lekker voor op het brood bij de brunch.

Muffins met wortel en yoghurt
Eten er ook kinderen mee tijdens de paasbrunch? Dan zijn deze muffins met wortel en yoghurt zeker een goed idee om op tafel te zetten! Ze zijn niet alleen groenterijk en smaakvol, maar ook erg leuk om te bakken met de kids. Wil je de muffins voor bij de brunch wat vullender maken? Voeg dan een handvol havermout toe aan het beslag.

Asperge puddinkje met yoghurt en gemarineerde aardbeien
Je zou het niet zo snel denken, witte asperges in een zoet gerecht. Maar het zal je verrassen hoe goed de witte asperges combineren met de yoghurt en gemarineerde aardbeien. Een romige pudding waarmee je iedereen aan tafel zal verrassen!

Carpaccio van serranoham en Tasty Tom tomaatjes
Carpaccio met groenten in de hoofdrol? In deze tomaten carpaccio wel! Bestaande uit alleen maar verse ingrediënten, zoals Tasty Tom tomaatjes, serranoham en basilicum. Als topping extra pistachenootjes voor een knapperige bite.
