Smeuïge risotto met het witte goud en pancetta! Afgemaakt met basilicum 

Wat eten we vandaag? Wat dacht je van een heerlijk smeuïge risotto met asperges en spekjes! De combinatie asperges met spekjes is perfect in dit groentegerecht. Door de basilicum geef je een frisse smaak aan deze groenterijke risotto. Je kunt ook de witte asperges vervangen door groene asperges, wat zorgt voor wat meer kleur in het gerecht.

 

Risotto met knolselderij, gebakken champignons en salie

Deze risotto met knolselderij, gebakken champignons en salie is een lekker recept voor in de koudere maanden. Knolselderij is een echte seizoensgroente wat meestal gegeten wordt in de herfst en winter. Deze risotto is heerlijk romig en boordevol groenten van eigen bodem. 

 

Risotto met geroosterde paprika's, paddenstoelenmix en walnoten

Deze geroosterde paprika risotto met paprika's geroosterd in de oven, paddenstoelen en walnoten zit boordevol seizoensgroenten! Heerlijk als diner maar ook om de volgende dag als lunch op je werk te eten. Risotto is heel makkelijk zelf te maken. Verras jouw gezin met dit culinaire hoogstandje! 

 

Romige risotto met asperges en groene pesto

Naast de risotto met asperges, pancetta en basilicum hebben we ook nog een ander romig risotto recept met het witte goud! Deze romige risotto met het witte goud en groene pesto is perfect voor een dagje zonder vlees. Een heerlijk vegetarisch diner, wat nog eens erg makkelijk klaar te maken is. Probeer het eens uit!

 

Winterse risotto met prei en spekjes

Een echte winterse risotto mag natuurlijk niet ontbreken: deze risotto boordevol prei van eigen bodem is makkelijk, snel en valt 100% onder de comfort food gerechten. Het fijne aan deze risotto is dat je de hele prei kunt gebruiken, je hoeft niks weg te gooien. De spekjes geven een krokante bite aan deze smeuïge risotto, maar je kunt het recept ook vegetarisch maken door ze weg te laten.