Stamppot van boerenkool, met olijven en rozemarijn-saucijsballetjes (boerenkool recept anders dan anders)

Als eerste recept natuurlijk de boerenkoolstamppot. Een echte klassieker onder de stamppotten. Het is dan ook de perfecte wintergroente. Dit stamppot recept is nét even anders dan de klassieke variant. Verras je gezin met deze heerlijke stamppot met boerenkool, olijven en saucijsballetjes met rozemarijn. Dat wordt smullen!    

 

Spruitjes stamppot met zoete aardappel, walnoot en oude kaas 

Deze stamppot met spruiten en zoete aardappel zit boordevol groenten! Want wist je dat zoete aardappel een groente is? Deze vegetarische stamppot is erg makkelijk te maken en staat zo op tafel en heeft zijn succes te danken aan de combinatie van zoet en hartig. Heerlijk met walnoten en oude kaas!

 

Stamppot met knolselderij, pancettaspekjes en rucola 

Knolselderij is van augustus tot maart volop te verkrijgen van eigen bodem en daarom ideaal om in een stamppot te verwerken. Deze stamppot van knolselderij met pancettaspekjes en rucola is het ultieme comfort food voor in de herfst en winter te eten. Wist je dat deze stamppot ook nog eens koolhydraatarm is? Lekker, simpel en gezond! 

 

Stamppot met rucola, radijs en krokant gebakken worst 

Op zoek naar een stamppot met pit? Probeer dan eens deze stamppot met rucola, radijs en krokant gebakken worst. Je kunt deze stamppot ook makkelijk vegetarisch maken door de worst eruit te laten. Een heerlijke stamppot met groenten uit het seizoen en van eigen bodem.  

 

Stamppot met spruitjes, emmentaler en amandelen

Geen inspiratie met spruitjes? Wat dacht je van spruitjes in een stamppot. Deze stamppot met spruitjes, emmentaler en amandelen is lekker, gezond en het ultieme comfort food. De perfecte ingrediënten voor een stamppot tijdens de koude winterdagen. 

 

Stamppot met prei van eigen bodem en rookworst 

Verras je gezin met deze romige stamppot met prei van eigen bodem en rookworst. Het staat binnen een half uur op tafel. Makkelijk en erg gezond! Zeker het proberen waard. 

 

Stamppot met witlof, appel, walnoot & spekjes

Witlof in een stamppot? Jazeker! Het hele gezin zal heerlijk smullen als je deze stamppot met witlof en appel op tafel zet tijdens het avondeten. De seizoensgroente witlof zorgt samen met de appel voor een frisse stamppot. Door de walnoten en spekjes toe te voegen krijgt deze gezonde stamppot meer bite en een lekkere hartige smaak. Probeer deze stamppot met witlof, appel, walnoot en spekjes eens uit!