Voorgerecht recept van eigen bodem

  • Bereidingstijd 10 min.
  • Vegetarisch Vegetarisch
  • Maaltijd Voorgerecht
  • Aantal personen 4 personen
Komkommer

Gestoofde komkommerreepjes

Gestoofde komkommerreepjes

Ingrediƫnten

  1. 1 komkommer 
  2. 1 laurierblaadje
  3. 10 peperkorrels
  4. 25 g. boter
  5. ¼ tl. kurkuma
  6. 2 dl. witte wijn
arrow Print dit recept

Bereiden

  1. Halveer de komkommer, verwijder de zaadlijst met een theelepel en snij de komkommer in stukken van 2-3 cm.
  2. Smelt de boter in een diepe pan.
  3. Zet de komkommer even kort aan in de boter en voeg dan de witte wijn, peperkorrels, laurier en kurkuma toe.
  4. Laat de komkommer met deksel op de pan 10 min. stoven.
  5. Verwijder voor het serveren het laurierblaadje.
  6. Lekker met witvis. 
Tuinbouwbedrijf van den Beuken BV

Ontmoet de telers

Klik hier om te zien welke Komkommer telers er zijn

Ook lekker