Brunch recept van eigen bodem

  • Bereidingstijd 10 min.
  • Vegetarisch Vegetarisch
  • Maaltijd Brunch
  • Aantal personen 4 personen
Komkommer

Komkommer sandwiches

Komkommer kun je zowel rauw als verhit eten. In de salade, geroerbakt of rauw in een amuse. 

Komkommer sandwiches

Ingrediƫnten

  1. 8 sneetjes brood
  2. 1/2 komkommer
  3. 100 g roomkaas
  4. 25 g rucola
  5. 50 g geraspte cheddarkaas
  6. 2 el pijnboompitten
arrow Print dit recept

Bereiden

  1. Schil de komkommer, snijd met een dunschiller in lange dunne plakken, ter grootte van het brood en bestrooi met zout.
  2. Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan tot ze mooi goudbruin kleuren.
  3. Bestrijk de sneetjes brood met de roomkaas en beleg met de komkommer.
  4. Beleg 4 van de 8 sneetjes brood met de rucola, cheddarkaas en pijnboompitten.Maal er wat peper over en leg de andere sneetjes brood er met de roomkaas besmeerde en komkommer belegde kant bovenop.
  5. Snijd de sandwiches diagonaal door en leg ze op een schaal of 4 borden.
Komkommer sandwiches

Pin it!

Sla dit gerecht op je pinterest board!

Tuinbouwbedrijf van den Beuken BV

Ontmoet de telers

Klik hier om te zien welke Komkommer telers er zijn

Ook lekker