Voorgerecht recept van eigen bodem

  • Bereidingstijd 30 min.
  • Vlees Vlees
  • Maaltijd Voorgerecht
  • Aantal personen 4 personen
Roodlof

Roodlofrolletjes met rauwe ham en brie

Probeer dit lekkere recept met roodlof van Marjo Engelen uit Sterksel! 

Roodlofrolletjes met rauwe ham en brie

Ingrediƫnten

  1. 8 stronkjes roodlof
  2. 8 plakjes rauwe ham
  3. 2 tomaten, in plakjes
  4. 150 g roombrie, in plakjes
  5. Ingevette ovenschaal
arrow Print dit recept

Bereiden

  1. Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd een plakje van de stronkjes roodlof en kook ze in water met zout in ca. 6-7 min. gaar. Laat ze in een vergiet goed uitlekken.
  2. Wikkel elk struikje in een plak ham en leg ze in de ovenschaal. Verdeel de tomaat en brie over de roodlof en bestrooi met peper naar smaak.
  3. Bak de roodlof ca. 10 minuten in de voorverwarmde oven, tot de bovenkant goudbruin is.

Variatietip: Vervang de brie door zachte geitenkaas!

 

 

Roodlofrolletjes met rauwe ham en brie

Pin it!

Sla dit gerecht op je pinterest board!

Sjaak en Marjo  Engelen

Ontmoet de telers

Klik hier om te zien welke Roodlof telers er zijn

Ook lekker