Hoofdgerecht recept van eigen bodem

  • Bereidingstijd 20 min.
  • Vegetarisch Vegetarisch
  • Maaltijd Hoofdgerecht
  • Aantal personen 2 personen
Spruiten

Tagliatelle met spruiten en roquefortsaus

Tagliatelle met spruiten en roquefortsaus

Ingrediënten

  1. 200 g spruiten
  2. 150 g tagliatelle
  3. 75 g rucola
  4. 75 g roquefort
  5. 25 g walnoten
arrow Print dit recept

Bereiden

  1. Maak de spruiten schoon en snijd ze door midden.
  2. Kook de tagliatelle in 10 minuten gaar.
  3. Kook de spruiten in 5 minuten beetgaar.
  4. Bewaar wat kookvocht van de gekookte spruiten.
  5. Verhit de roquefort met wat kookvocht in een pannetje en voeg daarna de gekookte spruiten en tagliatelle toe.
  6. Maak een bedje van rucola, bedek dit met het mengsel van spruiten, tagliatelle en roquefortsaus en garneer met de walnoten.
Tagliatelle met spruiten en roquefortsaus

Pin it!

Sla dit gerecht op je pinterest board!

Noordhoek Agro BV

Ontmoet de telers

Klik hier om te zien welke Spruiten telers er zijn

Ook lekker