Tartaar van tomaat, basilicum en pijnboompitten
VanEigenBodem
10 min Vegetarisch Voorgerecht 4 personen
Terug naar overzicht

Tartaar van tomaat, basilicum en pijnboompitten

Tartaar van tomaat, basilicum en pijnboompitten. Een gemakkelijk en gezond voorgerecht met tomaat.

ingrediƫnten

  • Ingrediënten
  • 6 Tasty Tom tomaten
  • verse basilicum
  • pijnboompitten
  • geraspte Parmezaan
Print dit recept

Ontmoet de teler

Verse Tasty Tom tomaten wordt gekweekt door o.a. Roland Gielen uit Grubbenvorst

Bekijk de telers

Bereiden

  1. Snijd de tomaten in 4 delen en verwijder de pitten. Snijd het tomatenvlees in zeer fijne blokjes.
  2. Rooster de pijnboompitten en zet deze aan de kant.
  3. Snijd de basilicum in zeer fijne snippers.
  4. Meng de fijne tomatenblokjes met de pijnboompitten en basilicum door elkaar.
  5. Vul een klein ondiep kommetje en keer dit om op een bord.
  6. Strooi als afwerking een klein beetje Parmezaan over de tartaar.