Voor 1 tortilla:
- Snijd de aubergine in plakjes en leg naar wens de hoeveelheid plakjes in een (grill)pan.
- Haal de plakjes aubergines uit de pan wanneer ze goed gegrild zijn en leg ze op een bord.
- Snijd de paprika helften in reepjes en de prei in fijngesneden ringen.
- Neem een tortilla en snijd hem in vanaf de onderkant door met een schaar of mes tot het midden open te knippen/snijden.
- Begin rechtsonder en smeer 1 eetlepel aioli uit over een kwart deel van de tortilla.
- Leg vervolgens de gegrilde schijfjes aubergine op het kwart rechtsboven en de paprikareepjes op het kwart linksboven.
- Strooi 1 eetlepel prei over de paprikareepjes.
- Strooi 2 eetlepels geraspte kaas op het kwart linksonder.
- Vouw de tortilla op door de kant met aioli over de aubergine te vouwen, die kant vervolgens over de paprika en prei en tot slot over de geraspte kaas.
- Leg het opgevouwen pakketje in een tosti-ijzer/grill en bak in ca. 3-5 minuten tot de kaas gesmolten is en je bovenop mooie grillstreepjes hebt.
Liever geen aubergine, prei en paprika? Je kunt je tortilla ook met genoeg andere seizoensgroenten beleggen.