- Verwarm de oven voor tot 150 ºC. Snipper de ui. Hak de knoflook fijn. Snijd de courgette, de paprika's en de tomaten in blokjes.
- Verhit in een koekenpan de olie. Fruit de ui en knoflook 1 min. Voeg het gehakt toe en bak 2 min. mee. Schep de courgette en de paprika erdoor en bak nog 4 min.
- Voeg de tomaat met de seasoningmix en 100 ml water toe. Kook het gehakt met de groenten 5 min. zachtjes. Verwarm de tacoschelpen 5 min. in de voorverwarmde oven; hang de schelpen onderste boven in het rooster.
- Vul de tacoschelpen met wat ijsbergsla en het gehakt met de groenten. Leg ze op een schaal.
Tip: Lekker met zure room en fijngehakte koriander.
Tip: De taco seasoningmix kan vervangen worden door 1 tl gemalen komijn, 1 tl milde paprikapoeder en zout naar smaak.
Liever met vlees?: Vervang het vegetarisch gehakt door rundergehakt of reepjes kipfilet.